Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelicaís assortiment kookboeken

 

Stevia en steviolglycosiden 

Stevia en steviolglycosiden - Boek

De naakte waarheid over Stevia of de politiek in zijn blootje

Prof. Jan M.C. Geuns doorbreekt het stilzwijgen en vertelt onomwonden waarom Stevia zolang werd verboden in Europa.

Het boek is een poging om op een begrijpbare manier de voordelen van Stevia en zijn zoetstoffen te belichten. Er wordt uitelegd op welke wijze hogere hoeveelheden van de zoetstof een positieve invloed kunnen hebben op hoge bloeddruk, type diabetes, aderverkalking alsook op ontstekingsreacties en sommige vormen van kankers.
Tevens worden de moeilijkheden belicht die het Stevia-dossier in Europa kent.

Een aanrader voor wie gezond wil leven en wie achter de schermen wil kijken van onze economie.

 

 
   
 Kotkitchen

KotKitchen leert studenten zelf hun potje koken

KotKitchen, uitgegeven door FoodBAIFood, is een modern no-nonsense kookboek speciaal geschreven voor kotstudenten die, voor de allereerste keer in hun jonge leven, nu eens zelf moeten zorgen voor hun kostje. Het boek van auteur Marie-Claire Quittelier is geschreven in nauwe samenwerking met studenten. Ze hielpen bij de selectie van de recepten en zorgden mee voor de teksten. Studenten van Narafi deden de fotoshoot voor het boek onder supervisie van hun lector Tom Swaelens.

 

Wanneer jongeren hun universitaire studies aanvatten is het vaak de allereerste keer in hun leven dat ze volledig zelfstandig wonen, weg van thuis. Deze nieuw veroverde vrijheid heeft plus en minpunten. Plotseling zijn ze zelf verantwoordelijk voor hun gezondheid. Om goed te kunnen presteren moeten ze gezond eten en leven.

In tegenstelling tot wat vele studenten denken is het niet zo moeilijk om de eigen maaltijden te plannen, de nodige inkopen te doen en te koken, zelfs met een beperkt budget. KotKitchen, geschreven door de veelvuldig gelauwerde culinaire auteur Marie-Claire Quittelier, toont de studenten precies hoe ze al hun favoriete maaltijden kunnen bereiden (chili con carne, hamburgers, pastaísÖ) en dat op een makkelijke, leuke - en gezonde - manier! En een hart onder de riem voor alle ouders die hun kinderen de wijde wereld inzenden: het boek volgt de richtlijnen van de Belgische Cardiologische Liga!

Naast de 40 budgetvriendelijke recepten (waaronder 26 vegetarische recepten) mťt fotoís, geeft het boek ook suggesties voor combinaties en alternatieven (handig wanneer je niet alle ingrediŽnten in huis hebt) en komen onderwerpen zoals Ďde basisuitrusting voor elke keukení of Ďrestjes verwerkení ook aan bod.

   
Shake It 

Shake IT!

Shake IT! is uniek, leuk en handig voor jongeren die zich interesseren voor het maken van gezonde cocktails zonder alcohol. De Ďtone of voiceí van SHAKE IT! is cool en stoer. De vormgeving en illustraties zijn afgestemd op jongeren van rond de 12 jaar. Ieder hoofdstuk begint met een opvallende of gekke anekdote. De feiten zijn degelijk onderzocht en nageplozen.

De recepten vinden hun basis in eenvoudige ingredienten. De centrale figuur is de 25-jarige Timo Janse, een ervaren cocktailmaker en lid van de gerenommeerde Nederlandse organisatie The Shaker Boys.

 
   

exclusieve import van:

Tenuta Viglione wijnen
Tenuta Viglione
Mancino olio
Mancino

 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2020] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?