Idelica home

Chris Van Tichelt

Leuvensesteenweg 389

3070   Kortenberg

02/306 01 33

BTW: BE 0896 340 673

Ontdek onze overheerlijke delicatessen Ontdek onze gamma geschenken, ideeŽn en interieurartikelen Ontdek onze verzorgings- en wellnessproducten

 

Idelica in de pers

Op zaterdag 5 april 2014 verscheen dit artikel in "Het Laatste Nieuws":

 

Chris Van Tichelt

In de kijker => Idelica, Kortenberg

Wie van de pracht en de culinaire delicatessen van ItaliŽ houdt, moet een bezoekje brengen aan Idelica in Kortenberg. Een delicatessenzaak waar Chris Van Tichelt de fijnste lekkernijen en handige hebbedingen presenteert.

Chris en Stef zijn helemaal in de ban van wat dit zuiders land biedt: de uitzichten, de zon, de Italiaanse eetcultuur en de charme van de mensen. Ze brengen dan ook geregeld een bezoekje aan hun Italiaanse vrienden. Idelica staan de olijf en de olijfolie centraal, met een ruime keuze aan olijfoliŽn en aanverwante producten op basis van olijfolie, zoals overheerlijke tapenades, vis en groentjes. Idelica draagt kwaliteit hoog in het vaandel en doet daarvoor een beroep op bevriende Italiaanse olijfolieleveranciers uit Liguria, Umbria en Puglia. In kleine boerderijtjes wordt daar de olijfolie nog volgens eeuwenoude familietradities gemaakt, met liefde voor het product.

 

Zoals u weet is olijfolie het beste dat bestaat op het vlak van gezonde voeding. Olijfolie verlaagt het cholesterolgehalte en bloeddruk, zorgt voor een goede spijsvertering en bevat gezonde antioxidanten.

Gezondheid en ItaliŽ zijn prioriteit voor Idelica, waar je trouwens ook terecht kan voor een ruime keuze aan biologische verzorgings- en Ďverwen jezelfí producten uit Toscane. Kom de smaakvolle Italiaanse producten degusteren en ontdekken tijdens onze opendeurdag op zondag 27 april van 10 tot 18 uur. Ontdek de met zorg klaargemaakte geschenkmanden met Italiaanse toets. Ideaal voor bedrijfs- of privťfeestjes, communiefeesten en vriendenpartyís, of gewoon voor thuis.  

Idelica, Leuvensesteenweg 389, 3070 Kortenberg, 02/306.01.33. Open op maandag van 14 tot 18 uur en van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. www.idelica.be

Frantoio

 

 

 

 

 

exclusieve import van:

Tenuta Viglione wijnen
Tenuta Viglione
Mancino olio
Mancino

 
Adelia 
Frantoio catalogus
Frantoio
Erbario catalogus
Erbario 
Amabiente catalogus
Amabiente

Mailen naar

Mail ons


 

Copyright © [2020] - Verkoopsvoorwaarden - Algemene voorwaarden voor verzending - Sitemap - Mailen naar idelica - Delicatessenmand bestellen?